Kalan günler..

Öyle zorki herşeyi kabullenip hiçbir şey olmamış gibi yaşamak..
Bu ne kadar zor bir süreç. Zaman nerde burda ? Neden akıp gitmiyor.Hani unutturuyordu tüm kötü yaşananları ? Zaman geçiyor geçmesine ama zihnimde kalbimde herşey taptaze hergün yaşanıyor , tekrarlanıyor..Her sabah aynı şeyle uyanmak , rüyamlarımda bile aynı şeyi görüp yaşamak.Sabahı hep umutla beklemek hep.. Ama yine umutsuz bir şekilde uyanmak gece öyle uyumak..Kafada milyonlarca soru.Geçmişi hergün sorgulamak..Tekrar olucakmış gibi beklemek.Sonucunda herşeyin beni yine yeniden üzüceğini bile bile beklemek.Delilik bu resmen delilik.İnsan zaten birgün ölüceğini bile biile yaşayan tek varlık değilmi? Ama üzülüceğini bile bile yaşayamıyor işte..Ben bunu anlamıyorum işte bunu..!

4 yorum:

  1. juss sen ne yazmışsın böyle :) hadi gel içelim bence biz duygularıma tercümanmısın acaba sen... :) aynen aynen ne yazdıysan o güçlerimizi birleştirip aşamazmıyız içinde bulunduğumuz boktan durumu...?

    YanıtlaSil
  2. yengeç burcuysan sende hiç aşamayız :) 3 dileğimden biri burcumu değiştirmek olurdu :)

    YanıtlaSil
  3. 22 haziran :) ama tüm duygusallığıma rağmen ben istemem değiştirmek...:) seni de üzen bi boğa burcuysa eğer pes edicem... :) sen benmisin acaba :)

    YanıtlaSil
  4. bende 25 haziran :) beni üzen yengeç burcu malesef oyüzden değiştirmek istiyorum ya :):)

    YanıtlaSil